Credit online cu buletinul

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Atunci cand ai nevoie urgenta de bani, in mod cert nu vrei sa iti petreci prea mult timp pentru obtinerea acestora sau asteptand ore in sir la cozile din institutiile bancare fizice. In secolul vitezei, timpul este extrem de important si de pretios, iar din acest motiv, Creditam s-a gandit si a anticipat nevoile si necesitatile tale.

La Creditam.ro, te ajutam sa gasesti cea mai buna oferta de credit pe care poti sa il iei doar cu buletinul!

Nimic mai simplu si mai rapid de atat! Daca ai nevoie de un imprumut, intra pe site, completeaza datele personale, precum Numele, Prenumele si numarul de telefon la care poti fi contactat si selecteaza suma dorita. Operatorii nostri, de indata ce vor gasi cea mai buna varianta de creditare pentru tine, te vor contacta. Pentru mai multe detalii si informatii, poti lasa un mesaj pe adresa de e-mail: contact@creditam.ro, iar un operator iti va lamuri toate neclaritatile in cel mai scurt timp posibil.

Care sunt avantajele unui imprumut DOAR cu buletinul si DE CE sa apelezi la Creditam.ro?

Asa cum este si numele creditului, este suficient doar actul de identitate pentru a intra in posesia unui credit. De indata ce un operator te-a ajutat sa gasesti o oportunitare de creditare disponibila la unul dintre partenerii nostri, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul insitutiei bancare partenere si sa completezi cererile de credit, online, in cativa pasi simpli, adaugand si o copia de buletin. Nu va fi nevoie de un alt document, care sa dovedeasca anumite aspecte precum: bunurile si proprietatile care se afla in posesia ta, dar si salariul pe care il ai la momentul la care ai aplicat pentru un imprumut.

La Creditam, acest lucru este acum posibil, iar orice peroana care vrea sa beneficieze de un credit, o poate face extrem de usor. Mai mult decat atat, pentru ca intelegem nevoile tale, iti oferim suport si iti aducem in atentie cele mai bune oferte pentru creditul de care ai nevoie, beneficiind de posibilitatea de a iti alege o zi care sa te avantajeze din punct de vedere financiar pentru a restitui banii. Asadar, nu ezita sa alegi site-ul nostru pentru te putea bucura, intr-un timp destul de scurt, de indrumarea si banii de care ai nevoie.

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii