Credit nevoi personale

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Ai nevoie de un ajutor financiar, intr-un timp foarte scurt? Nu stii cum sa mai imparti bugetul in aceasta perioada pentru a face fata tuturor datoriilor? Creditam este solutia pentru toate problemele tale! Aceasta platforma online iti da sansa de a beneficia de cele mai avantajoase credite de nevoi personale. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa completezi pe site-ul creditam.ro campurile afisate, selectand suma de care ai nevoie. Ulterior, in cel mai scurt timp posibil, vei fi contactat de reprezentantii Creditam, pentru a ti se prezenta cea mai avantajoasa oferta de credit.

Cum se aplica pentru o oferta de credit pentru nevoi personale?

Creditam ofera persoanelor care au nevoie de un ajutor financiar, posibilitatea de a beneficia de cel mai avantajos credit. Pentru a obtine o astfel de propunere, trebuie doar sa completezi pe creditam.ro datele personale (numele si numarul de telefon), selectand valoarea acestuia. Ulterior vei fi contactat pentru a ti se prezenta care este cea mai avantajoasa oferta de pe piata.

Cum poti aplica la Creditam pentru un credit de nevoi personale?

Creditam te poate ajuta sa obtii credite pentru nevoi personale online, avand un timp scurt de procesare al cererilor. Un numar din ce in ce mai mare de persoane apeleaza cu incredere la pachetele gasite de agentii Creditam.ro.

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii