Refinantare credit

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Daca ai deja credite la alte institutii financiare iar achitarea lor reprezinta un impas pentru tine, ai posibilitatea sa refinantezi aceste credite. Astfel, poti plati o rata mai mica si eviti riscul de a ajunge la executarea silita sau pierderea unor bunuri personale. Toate creditele tale precente pot fi refinantate si, mai mult de atat, poti obtine o suma suplimentara, care sa te ajute sa te stabilizezi financiar si sa iti acoperi mult mai usor ratele.

Cum obtii un credit de refinantare?

Pentru a obtine un credit de refinantare, trebuie doar sa selectezi suma dorita si sa soliciti oferta cea mai convenabila pentru tine. Mai departe, echipa Creditam va consulta cerintele tale, pe baza carora vei primi cea mai buna varianta de imprumut, potrivita tie. Una dintre instituiile partenere te va contacta in cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile finale.

In cazul imprumutului de refinantare, conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti sunt simple:

  • Varsta minima a solicitantului trebuie sa fie de 18 ani impliniti
  • Veniturile minime trebuie sa fie de 1000 de lei net, lunar

Cum intri in posesia banilor din creditul de refinantare?

Dupa ce ai trimis catre noi o cerere de oferta, vei primi cea mai buna varianta de credit de refinantare, de la una dintre institutiile nebancare partenere. Dupa stabilirea ultimelor detalii si aprobarea creditului, beneficiarul semneaza contractul de refinantare, iar banii vor fi livrati in contul indicat de tine. In cazul in care se accepta acordarea unei sume suplimentare, aceasta va fi livrata in contul tau personal.

Plata ratelor se va face foarte simplu, prin retragerea automata a ratei lunare din contul tau, la data indicata de tine. De asemenea, ratele pot fi platite si direct din contul tau de client. In orice moment, poti rambursa mai multe rate anticipat, fara a se percepe alte comisioane, insa acest lucru poate sa difere de la institutie la alta. Daca situatia financiara iti permite, ai posibilitatea de a rambursa in totalitate suma intrega si dobanzile acumulate pana in acel moment.

De regula, daca alegi sa achiti partial, poti sa reduci perioada de creditare fara sa modifici rata lunara sau sa mentii perioada de creditare neschimbata, prin reducerea cuantumului.

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii