Credit fara garantie

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Bugetul tau nu poate suporta in aceasta perioada toate cheltuielile pe care trebuie sa le faci? Ai nevoie de un sprijin financiar, de un imprumut de bani fara garantii, simplu, rapid si sigur? Daca ai nevoie de sprijin pentru a face fata unei perioade dificile prin care treci, ori pentru a putea achita anumite cheltuieli neprevazute, nu ezita sa soliciti un credit fara garantie la Creditam.

In ce consta creditul fara garantii de la Creditam?

Creditam te poate ajuta sa depasesti orice impediment financiar pe care il intalnesti, oferindu-ti posibilitatea sa faci un imprumut financiar ideal, bazandu-si recomandarile pe un studiu amanuntit, realizat de reprezentanti in cel mai scurt timp, oferindu-ti cea mai avantajoasa oferta de pe piata. Unul dintre cele mai mari avantaje ale creditelor fara garantie din pachetele regasite prin Creditam, este si dobanda de 0%, care este valabila pentru aproape orice tip de imprumut, la primul credit facut.

Afla CUM obtii un credit fara garantii

Daca esti persoana fizica, Creditam iti este alaturi, oferindu-ti posibilitatea de a realiza un credit fara garantii, online, de oriunde te afli, oricand ai nevoie de el, dandu-ti optiuni viabile, dupa studierea ofertelor de pe piata. Aplica pe site-ul creditam.ro, completand campurile formularului, atat cu datele personale si suma imprumutului de care ai nevoie. Creditam este o unealta foarte folositoare pentru persoanele care au nevoie de un imprumut financiar, deoarece dupa solicitarea online a unei oferte de credit, in cel mai scurt timp posibil, vei fi contactat pentru a discuta cea mai buna oferta de pe piata nationala, urmand ca recomandarea sa fie realizata cu ajutorul partenerilor nostri.

Creditam iti da posibilitatea sa faci un imprumut fara garantii si fara dobanda, acest lucru fiind valabil pentru valori ale creditului cuprinse intre 100 RON si 2.000 RON. Nu ezita sa iti clarifici nelamuririle, adresand toate intrebarile pe care le ai, reprezentantilor Creditam.

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii