Credit fulger pe loc

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Vrei sa pleci intr-o calatorie in scurt timp, dar nu ai bani? Ai vazut ceva in vitrinele magazinelor ce i-ar placea, cu siguranta, unei persoane dragi din viata ta, dar bugetul nu iti permite sa achizitionezi nimic? Ia in considerare creditul fulger aprobat online si scapa de griji!

Ai nevoie să imprumuti bani pe loc? Iata ce posibilitati ai cu un credit fulger pe loc!

Creditul fulger, sau creditul pe loc, este un serviciu care iti permite sa soliciti un imprumut instant online, cu o valoare cuprinsa intre 100 si 2.000 de lei, de la o institutie nebancara. Cu alte cuvinte, este un credit pe care il poti obtine foarte usor, urmand cativa pasi simpli, fara sa faci numeroase drumuri catre banca si fara a astepta la cozi ce par ca nu se mai termina!

Creditam, prin serviciile sale, te ajuta sa afli care sunt cele mai avantajoase oferte de pe piata si ce varianta de imprumut pe loc ti se potriveste!

Agentii nostri se vor asigura ca afli toate informatiile necesare in legatura cu ofertele existente despre creditele fulger, pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie! Un avantaj pe care creditul pe loc obtinut prin intermediul Creditam ti-l ofera este faptul ca nu trebuie sa intocmesti un dosar stufos, cu acte greu de obtinut, pentru ca institutiile financiare catre care te vom indruma solicita minimum de documente si aplicarea se face exclusiv online.

Cum intri in posesia banilor primiti in urma unui credit pe loc?

Sa primesti banii este chiar mai simplu decat sa aplici pentru ei! Odata ce ai gasit oferta care raspunde nevoilor tale, si ai aplicat pentru ea fie online, fie prin telefon, agentii specializati ai institutiilor partenere o vor analiza si vor verifica daca intrunesti conditiile de creditare.

In urma acestui proces, vei primi raspunsul, iar suma solicitata va fi virata automat in contul tau bancar! Te poti bucura, astfel, de lucrurile pe care iti doreai sa le faci, insa bugetul tau limitat te impiedica pana in acest moment.

Pentru orice informatie sau nelamurire, poti lua legatura cu unul dintre operatorii nostri prin adresa de e-mail contact@creditam.ro, iar acestia iti vor raspunde la orice intrebare legata de serviciile noastre!

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii