Credit IFN

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Credit IFN? Iata ce este acest tip de imprumut si pentru cine este cel mai convenabil!

IFN este prescurtarea pentru Institutiile Financiare Nebancare, acestea fiind o alternativa pentru imprumuturile facute la o banca. Acestea activeaza atat in mediul offline, cat si in cel online, stand la dispozitia persoanelor care au nevoie de imprumuturi financiare realizate intr-un timp scurt, fara a fi nevoie sa treaca prin acelasi proces complex de abrobare a creditului de care au nevoie.

De ce sa faci un credit IFN prin intermediul Creditam?

Creditam detine multiple colaborari si parteneriate cu IFN-uri de top, la nivel national, oferind indrumare si oferte de credite foarte avantajoase, inclusiv pentru credite IFN „rapide”, pentru „nevoi personale” si „pe termen lung”. Alegand crearea unui imprumut IFN online, vei economisi foarte mult timp.

Gaseste cel mai bun imprumut cu ajutorul Creditam, completand formularul de pe site, mentionand care este perioada maxima a creditului, dar si valoarea acestuia. In cel mai scurt timp posibil vei fi contactat pentru a discuta mai multe detalii in ceea ce priveste imprumutul, oferindu-ti-se cea mai buna oferta existenta pe piata.

Daca este prima data cand apelezi la ajutorul Creditam, poti beneficia de dobanda 0%, fiind scutit de achitarea unei sume mai mari decat valoarea initiala a imprumutului.

Ia cele mai bune decizii atat pentru tine, cat si pentru familia ta, luand o hotarare finala in urma unor criterii personale, printre care trebuie sa se numere seriozitatea si libertatea pe care ti-o ofera institutia de creditare.

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii