Credite in rate

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Creditele in rate reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care au nevoie sa imprumute o suma de bani, pe care doresc sa o returneze treptat, de-a lungul unei perioade de timp prestabilite.

Creditam iti ofera posibilitatea de a obtine simplu, online, un credit in rate care sa te ajute sa depasesti orice perioada dificila din viata ta, sau, dimpotriva, care te va ajuta sa iti indeplinesti visurile, pentru ca iti permite sa descoperi care sunt cele mai potrivite oferte de credit, specifice nevoilor tale!

Afla AICI daca merita sa soliciti un credit in rate ifn prin intermediul Creditam!

Raspunsul este DA, mai ales daca vrei sa intri in posesia banilor rapid, fara batai de cap si fara sa te confrunti cu un proces solicitant care are loc de obicei cand faci un imprumut la o banca.

Daca vrei sa aplici pentru un credit in rate nebancar, trebuie sa descoperi, in primul rand, cea mai avantajoasa varianta de imprumut pentru tine. Pentru acest lucru, Creditam iti sta la dispozitie cu servicii eficiente, usor de utilizat. Completand campurile existente pe site cu cerintele specifice, mai exact, suma si perioada pe care se va extinde creditul pe care ti-l doresti, faci primul pas spre rezolvarea problemelor tale financiare! Apoi, trebuie doar sa introduci numele si numarul tau de telefon, si, in cel mai scurt timp, vei fi contactat de unul dintre specialistii institutiilor partenere, care iti va prezenta pe larg oferta ideala pentru nevoile tale.

In momentul in care te-ai decis asupra imprumutului pentru care vrei sa aplici, poti depune online documentele necesare, iar banii iti vor fi virati direct in contul tau bancar!

Creditul in rate – solutia IDEALA pentru problemele tale financiare

Grija banilor poate avea un efect negativ asupra calitatii vietii tale, de aceea, ne dorim sa iti punem la dispozitie solutiile ideale, dar si sa ne asiguram ca primesti asistenta necesara pentru a fi pe deplin multumit de decizia ta.

Asadar, ai optiunea de a intra in legatura cu operatorii nostri atat prin adresa de e-mail contact@creditam.ro, cat si prin intermediului butonului „Vreau sa fiu sunat”. Vei primi raspunsul la orice nelamurire legata de serviciile noastre, dar si de variantele la care poti apela pentru a scapa de stresul pe plan financiar!

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii