Credite nebancare

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Ai nevoie urgent de o suma de bani si nu vrei sa apelezi la institutiile clasice? Creditam vine in ajutorul tau, gasind pentru tine cele mai bune oferte de credite nebancare, pe care le poti obtine online, foarte simplu si rapid!

Niciodata nu a fost mai usor sa accesezi sume de pana la 2.000 de lei fara dobanda!

Ce avantaje iti ofera un credit nebancar?

Creditele non bancare sunt o solutie potrivita daca iti doresti sa intri in posesia unei sume de bani fara prea mult efort, dar intr-un timp scurt. Indiferent de nevoile tale, apeland la serviciile Creditam ai ocazia sa iti rezolvi toate problemele sau sa te bucuri de micile placeri ale vietii, fara sa iti faci griji cu privire la capitolul finante.

Imprumuturile ifn prezinta o serie de avantaje evidente, motiv pentru care sunt foarte populare in ultimii ani. Printre acestea, se numara:

Timpul economisit – nu este nevoie sa te deplasezi nicaieri, pentru ca poti completa formularul disponibil pe site, prin intermediul caruia soliciti oferta de credit ideala, online. O poti face oricand, de oriunde! Odata ce cererea ta a fost inregistrata, echipa Creditam se va asigura ca primesti rapid ofertele potrivite pentru tine si nevoile tale, economisind astfel timpul de asteptare. Apoi, vei fi imediat contactat de specialistii institutiei non bancare, care iti vor oferi toate informatiile utile. Nu trebuie sa stai la cozi interminabile si nici nu trebuie sa astepti procesarea dosarului pentru zile sau saptamani in sir!

Nu necesita intocmirea unui dosar clasic – documentele de care ai nevoie pentru a obtine un imprumut nebancar sunt la indemana oricui, asa ca nu trebuie sa depui prea mult efort pentru a intocmi un dosar stufos, pe care bancile il solicita de obicei.

Obtii suma solicitata in cel mai scurt timp

Afla TOTUL despre CUM poti obtine un credit nebancar rapid

Creditam va gasi cea mai potrivita oferta pentru tine, conform cerintelor tale, pe care le vei specifica completand campurile de pe site. Apoi, va trebui sa introduci numele si numarul tau de telefon pe site-ul nostru, pentru a putea fi contactat de institutiile care ofera creditul.

Cererile de credit de pe site-urile instiutiilor partenere sunt simplu de completat si necesita un numar minim de documente. De asemenea, operatorii iti stau la dispozitie pentru orice nelamurire sau dificultate intampinata, asa ca nu ezita sa apelezi la ajutorul lor!

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii