Credit online

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Creditam iti poate oferi raspunsul la problemele tale financiare! Prin intermediul serviciilor noastre, iti punem la dispozitie cele mai bune oferte de credite online, de la partenerii nostri.

Iata cat este de usor sa obti un credit online de la Creditam!

Pe site-ul nostru, ai posibilitatea de o completa un formular, in functie de nevoile financiare pe care le ai si, in cel mai scurt timp dupa apasarea butonului „Vreau cea mai buna oferta”, vei primi informatiile de interes pentru tine. In acest fel, ai garantia ca aplici pentru cel mai potrivit tip de credit online, simplu si rapid.

Specialistii Creditam vor studia optiunile, te vor anunta care este cel mai avantajos imprumut pe care il poti obtine online, iar institutiile nebancare cu care colaboram te vor contacta pentru a-ti face o oferta. Astfel, exista posibilitatea de a obtine suma dorita in contul tau, chiar in aceeasi zi!

Descopera DE CE sa apelezi la un credit online urgent

Fie ca a aparut oportunitatea unei calatorii la care visai de mult timp, fie ca vrei sa achizitionezi pentru cei dragi cadouri deosebite, fie ca a aparut o urgenta medicala si asigurarea nu acopera costul interventiilor sau, pur si simplu, trebuie sa te ocupi de diverse probleme personale, Creditam te ajuta sa gasesti numeroase oferte pentru un credit nebancar, cu valoarea cuprinsa intre 100 si 2.000 de lei, pe care il poti accesa online.

Pentru a intra in posesia sumei de bani, odata ce ai gasit varianta de credit online ideala, trebuie sa completezi cererea direct pe site-ul institutiei partenere, urmand cativa pasi simpli ori poti apela la ajutorul unui operator, care te va ghida si iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie!

De asemenea, printr-un e-mail catre contact@creditam.ro ori prin aplicatia „Vreau sa fiu sunat” poti intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri!

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii