Credit pana la salariu online

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Ai o luna dificila si ai nevoie de un ajutor financiar de nadejde? Creditam este modalitatea perfecta prin care bugetul tau poate fi reechilbrat. Aplica pentru un credit pana la salariu, atunci cand venitul lunar nu este suficient. Optand pentru indrumare online de la Creditam, vei avea sansa sa beneficiezi la primul credit de dobanda de 0%. In functie de suma de care ai nevoie, dar si de perioada pe care vei face creditul pana la salariu, vei primi in cel mai scurt timp, o oferta de credit de la reprezentantii Creditam.

Ai nevoie de bani până luna viitoare? Uite ce poti face pentru a face un credit pana la salariu!

Cu ajutorul formularului de pe site-ul creditam.ro, vei beneficia de indrumarea specialistilor de la Creditam, care in urma unui studiu al pietei, te vor informa cu privire la cel mai bun credit pentru tine. Apeland pentru prima data la Creditam, ai sansa de a face un credit la unul dintre partenerii nostri, chiar in ziua in care aplici pentru un astfel de ajutor financiar.

De ce sa alegi un credit pana la salariu?

Creditam te ajuta sa depasesti orice situatie dificila care poate fi remediata cu un imprumut financiar! Obtine simplu si rapid un imprumut pana la salariu, fara a fi nevoie de acte speciale, ori de un proces indelungat, datorita beneficiilor oferite de partenerii nostri. Alege calitatea serviciilor, promptitudinea si seriozitatea, aplicand chiar acum pentru ajutorul financiar de care ai nevoie!

Alegand Creditam iti vei putea achita toate datoriile intr-un timp foarte scurt, realizandu-ti creditul pana la salariu, online, de oriunde te-ai afla, bazandu-te pe expertiza specialistilor nostri. Multiplele parteneriate pe care le avem, dar si rapiditatea de raspuns sunt doar cateva dintre motivele pentru care din ce in ce mai multe persoane apeleaza la ajutorul Creditam.

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii