Credite pe Termen Scurt

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Ce este un credit pe termen scurt?

Creditele pe termen scurt sunt create special pentru persoanele care au o urgenta financiara ce consta intr-o suma mai mica de bani, pentru o perioada mai scurta de timp. Daca ai ramas fara bani inainte de ziua de salariu si ai de facut cateva plati urgente sau iti doresti foarte mult un lucru pe care nu iti permiti sa il achizitionezi in acel moment, Creditam te ajuta sa obtii o varianta eficienta de imprumut pe termen scurt, conceput in asa fel incat sa poti rambursa intreaga suma usor si la timp.

Nu mai astepta o alta zi potrivita pentru a-ti cumpara ceea ce iti place sau pentru a face platite necesare. Apeleaza cu incredere la Creditam si implineste-ti visurile , chiar acum!

De ce sa apelezi la un credit pe termen scurt?

Oricui i se poate intampla sa ramana fara bani inainte de salariu, sa fie nevoit sa ofere ajutor financiar la randul lui sau sa achite plati urgente, care nu suporta amanare. Problemele de sanatate pot aparea oricand, iar daca nu ai disponibilitate financiara, situatia se poate agrava. Pentru astfel de momente in care ai nevoie de sprijin, un credit pe termen scurt te poate ajuta sa iti indeplinesti indatoririle si sa te bucuri de momente linistite alaturi de cei dragi, fara sa ai grija banilor.

Cu siguranta, ai fost de mai multe ori in situatia in care ai avut nevoie de un mic imprumut, intr-un timp cat mai scurt, iar cunoscutii sau familia nu au avut cum sa te ajute. Pentru astfel de momente Creditam iti vine in ajutor cu o oferta potrivita de imprumut pe termen scurt, unde poti beneficia de sume mai mici, pe perioade de timp mai scurte.

Poti beneficia foarte usor de un credit simplu si rapid. Trebuie doar sa completezi formularul online cu datele tale personale, respectiv cele din buletin, iar noi iti vom oferi ajutor in identificarea unei oferte personalizate, pentru a putea beneficia de banii de care ai nevoie.

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii