Credite cu istoric negativ

Banii pe care doresti sa-i imprumuti 2.500 LEI
Durata creditului 8 zile
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund, alege suma de bani dorita si apoi alege perioada de imprumut (perioada in care trebuie sa rambursezi banii).
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Ai beneficiat in trecut de un credit bancar, insa lucrurile nu au fost exact asa cum sperai sau cum te asteptai? Din diverse motive nu ti-ai putut duce la bun sfarsit acordul facut si nu ai reusit sa finalizezi cu succes rambursarea banilor la timp, depasind limita admisa? Nu este cazul sa iti faci griji daca ai nevoie de un nou credit! Sunt multe persoane care ajung in acest punct, dar putine dintre acestea stiu ca poti beneficia de un alt credit, chiar daca au un istoric negativ.

Creditam te ajuta sa gasesti oferte de credite pentru persoane cu istoric negativ!

Pentru noi, nu conteaza chiar atat de mult faptele ce s-au petrecut in trecut, ci ne axam mai mult pe nevoile si necesitatile clientilor nostri. Din acest motiv, iti oferim posibilitatea de a beneficia de creditare, chiar daca istoricul tau este unul negativ. Iti punem la dispozitie o echipa competenta care sa iti vina in ajutor, gasind cea mai avantajoasa alternativa de creditare la momentul respectiv. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa completezi in sectiunea dedicata numele tau, impreuna nu numarul de telefon si sa accesezi unul dintre butoanele ”Vreau cea mai bună ofertă” sau ”Vreau să fiu sunat”. Vei fi contactat de unul dintre operatorii nostri in cel mai scurt timp, pentru a iti prezenta oferta gasita, dar si pentru a iti furniza si alte informatii importante. De asemenea, poti cere mai multe detalii inainte de a lua o decizie, lasand un e-mail la adresa: contact@creditam.ro.

Ai un credit cu istoric negativ? Nu lasa trecutul sa te afecteze!

Chiar daca te afli printre cei cu istoric negativ, acest aspect nu trebuie sa constituie un motiv si un moment de plafonare, nici nu trebuie sa te simti neajutorat si stramtorat din cauza banilor. Chiar daca situatia pare una fara iesire, Creditam, prietenul tau de nadejde iti va oferi suport in a iti gasi o sursa de finantarea, Vei primi suma de bani de care ai nevoie, un imprumut pana la 10 000 de RON, cu posibilitatea de rambursare in pana la 12 luni. Nu ezita sa apelezi cu incredere la noi de fiecare data cand ai nevoie!

Testimoniale - Rating total 5.17/5 din totalul de 6 recenzii