Credite rau platnici

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Ai probleme financiare si nu stii cum le poti rezolva? Un ajutor de nadejde pentru orice dificultati pe care le ai legate de bani, este Creditam. Beneficiaza de o oferta de credit pentru rau platnici, aplicand chiar acum pe site-ul creditam.ro pentru un astfel de imprumut. Dupa procesarea cererii, specialistii Creditam vor analiza piata si te vor contacta in cel mai scurt timp cu cel mai avantajos imprumut, pentru situatia si nevoile tale. Nu ezita sa apelezi la ajutor pentru a-ti rezolva problemele financiare, punand pe primul loc, in topul prioritatilor pe care le ai in viata, sanatatea si siguranta ta, dar si a celor dragi tie.

Ai avut situatii in care nu ai putut plati un credit in trecut? La Creditam ai noi posibilitati!

Creditul se adreseaza persoanelor care sunt inregistrate in evidentele Biroului de Credite si nu pot trece inca peste aceasta situatie dificila. Creditul pentru rau platnici se obtine intr-un timp foarte scurt, valorile sale variind pentru sume de pana la 2.000 lei, indiferent de continutul ofertei gasite de agentii Creditam. Pentru a te reechilibra financiar, aplica pe site, completand formularul, finalizand prin cererea unei oferte.

Un imprumut pentru cei cu un istoric negativ este un tip de credit pe care Creditam il ofera persoanelor care sunt intr-un impas financiar. Astfel, cu acest ajutor vei putea, treptat, sa iti obtii bunastarea materiala, facandu-ti un plan al cheltuielilor si al venitului.

Apeleaza ACUM la Creditam pentru un credit pentru rau platnici!

Creditam este un ajutor de nadejde pentru persoanele care au nevoie sa isi stabilizeze situatia financiara. Solicitand un imprumut pe site-ul creditam.ro, vei beneficia de cea mai buna oferta de pe piata, obtinuta pe baza expertizei specialistilor Creditam, in colaborare cu partenerii financiari.

Printre cele mai mari si apreciate avanataje pe care le ofera creditul pentru rau platnici de la Creditam se numara:

  • Dobanda de 0%;
  • Alegera zilei de scadenta in functie de data incasarii venitului;

Evita situatiile dificile, apeland la un ajutor de incredere inainte ca problemele sa se agraveze. Aplica online chiar acum pentru o oferta de credit gasita de reprezentantii Creditam si relaxeaza-te, departe de grijile financiare stresante.

Apeleaza cu incredere la serviciul “Relatii Clienti” de fiecare data cand consideri ca ai nevoie de informatii suplimentare, contactand Creditam prin e-mail sau lasa-ne numarul de telefon si te sunam noi

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii