Credite prin telefon sau SMS

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Exista momente in care iti doresti ca obtinerea unei sume de bani sa fie la fel de simpla precum trimiterea unui sms? Daca raspunsul este DA, Creditam te ajuta sa scapi de grijile financiare, gasind pentru tine cea mai potrivita oferta de credit prin sms sau telefon!

Ce TREBUIE sa faci pentru a lua un credit prin telefon?

In cazul in care te-ai decis sa apelezi la un imprumut prin telefon, tot ce trebuie sa faci este sa contactezi echipa Creditam, prin intermediul metodelor de pe site.

Una dintre acestea este completarea campurilor cu informatii despre suma dorita, iar mai apoi, a numelui si a numarului de telefon. Dupa acest pas, in cel mai scurt timp, vei fi contactat pentru a primi toate detaliile despre cele mai avantajoase variante de imprumuturi prin sms ori telefon.

Scapa de cozile interminabile si de explicatiile suplimentare pe care esti nevoit sa le dai in cazul unui imprumut obisnuit si alege cea mai inovativa cale de a face rost de bani simplu si rapid!

De asemenea, pentru mai multe informatii si detalii legate de serviciile noastre, poti trimite oricand un e-mail la contact@creditam.ro si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Uita de grija banilor si solicita ACUM un imprumut prin sms!

Pentru ca stim ca exista situatii neprevazute in care timpul este limitat, iar nevoia de bani este urgenta, venim in intampinarea clientilor nostri cu oferte care sa se potriveasca tuturor cerintelor.

Imprumutul prin sms ori telefon este una dintre alternativele pe care Creditam le gaseste pentru clientii sai, cei care vor sa intre in posesia unei sume de bani fara mult efort si fara batai de cap!

Fie ca iti doresti sa faci o surpriza unei persoane dragi, fie ca ai ramas fara bani inainte de salariu si facturile trebuiesc platite, fie ca vrei sa pleci intr-o calatorie neasteptata ori a aparut o situatie care necesita implicare financiara din partea ta, nu trebuie sa iti faci prea multe griji, pentru ca noi te vom ajuta sa descoperi numeroase solutii!

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii