Credit rapid

Banii pe care doresti sa-i imprumuti

Durata minima de 92 zile.
Durata maxima de 92 zile. 1.000 LEI
Exemplu de calcul pentru primul credit: pentru un imprumut rapid in valoare de 1.000 de lei pentru 92 de zile, rata dobanzii este de 0% pe zi, DAE 0%. Valoarea totala de plata la sfarsitul perioadei este de 1.000 lei (include suma imprumutata si dobanda).
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1.2% pe zi de intarziere din suma datorata.
Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci, pe pasi:
  • 1. Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • 2. Completeaza cu numele si prenumele si numarul de telefon mobil.
  • 3. Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Foarte important: Dupa primirea solicitarii, agentii nostrii vor cauta cel mai bun credit pentru tine si te vor suna in cateva ore. Iti facem o oferta de nerefuzat si daca o accepti iti dam banii in maximum 24 de ore!

Sa obtii un credit nu a fost niciodata mai simplu ca acum! Accesand pagina Creditam.ro poti beneficia de suport pentru a gasi o varianta ideala de imprumut rapid, care te va ajuta sa rezolvi diferitele situatii neplacute si urgentele ce necesita o suma mai mare de bani.

Credit rapid? Uite ce trebuie sa faci:

Daca iti doresti un credit rapid, fie el si pentru restantieri sau pentru persoane ce au un istoric negativ la Biroul de Credit, trebuie sa stii ca echipa Creditam.ro iti sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie, inainte de a solicita un astfel de imprumut, cu doar un singur e-mail pe adresa: contact@creditam.ro, sau solicitand un apel telefonic, accesand butonul “Vreau sa fiu sunat”.

In momentul in care ai decis care este suma pe care vrei sa o imprumuti si ai luat in calcul toate conditiile, nu trebuie decat sa accesezi si sa completezi formularul (campurile) pe care il vei gasi pe site (Nume, Prenume, Telefon). In functie de bugetul de care ai nevoie alege suma pe care vrei sa o imprumuti.

Avantajul pe care ti-l oferim este dat de posibilitatea de a aceesa cea mai buna alternativa de creditare, pe care noi o gasim pentru tine, facand un sondaj si analizand ofertele partenerilor nostri. De asemenea, beneficiezi si de o data scadenta in avantajul tau, in functie de data la care primesti salariul, de exemplu.

Nu lasa stresul si grijile sa te afecteze si ALEGE creditul rapid!

Uita de stresul si grijile generate de lipsa banilor, de necesitatile de zi cu zi sau de situatiile cu adevarat urgente, ce necesita sume mai mari de bani si apeleaza cu incredere la Creditam, pentru a obtine cea mai buna consiliere pentru un credit rapid. Operatorii nostri te pot ajuta, cautand si oferindu-ti cea mai bune varianta de creditare, iar acest aspect, pe termen lung, poate fi extrem de benefic. Creditam va deveni un prieten de nadejde, la care sa poti apela, cu incredere, oricand.

Testimoniale - Rating total 4.83/5 din totalul de 6 recenzii